اصولاً گربه ها دارای بدنی انعطاف پذیر و از قابلیت ارتجاعی خاصی برخوردارند، بنابراین در مقابل سقوط از بلندی و یا حوادثی نظیر برخورد با اتومبیل، سوختگی، مسمومیتها، نسبتاً مقاوم بوده و میتوانند به خوبی از خود مواظبت کنند و کمتر دچار در رفتگی، ضرب خوردگی، شکستگی و یا صدمات بافتی گردند. با این حال گاهی ممکن است در مقابله با این حوادث نتوانند به خوبی از خود مواظبت کنند و خود را حفظ کنند. در پست های قبلی مسمومیت در گربه و راههای مقابله با آن در ادامه کمکهای اولیه در گربه و آشنایی با جعبه کمکهای اولیه آن شرح داده می شود
کمکهای اولیه
دانستن اطلاعاتی در زمینه کمکهای اولیه به خصوص نحوۀ انجام تنفس مصنوعی، در گربه در بسیاری از موارد میتواند راهگشا، جهت انجام بسیاری از عملیات دامپزشکی جهت نجات حیوان گردد. در بسیاری از این سوانح و اتفاقات لازم است، حیوان مصدوم و آسیبدیده را هر چه سریعتر به دکتر دامپزشک رساند تا با امکاناتی که در کلینیک دامپزشکی فراهم است، بتوان حیوان را هر چه سریعتر از مگر حتمی نجات داد.
دانستن این گونه اطلاعات کمک میکند تا قبل از رسیدن دکتر دامپزشک در محل و یا در مواردی که دسترسی به دکتر دامپزشک مقدور نباشد، این گونه کمکهای اولیه برای نجات جان حیوان سودمند باشد.
از جهت کمک رسانی لازم است، پروندهای جداگانه برای گربه تهیه گردد. شماره تلفن و نام دکتر دامپزشک و همه اطلاعات لازم از جهت راهنمایی از سوابق گربه و عملیات درمانی انجام گرفته در آن ثبت گردد. ضمناً با در اختیار داشتن شماره تلفن دکتر دامپزشک در موارد ضروری میتوانید از مشورتها و راهنمایی های او استفاده کنید.
لوازمی که لازم است به عنوان جعبه کمکهای اولیه گربه در منزل داشته باشید عبارتند از:
- یک درجه حرارت
- قیچی با انحناء گرد
- پنس مخصوص جهت برداشت ضایعات بافتی از محل زخم
- مواد ضدعفونی کننده از قبیل بتادین، تنتورید، کلرهگزادین
- پارافین یا گلیسرین مایع
- محلول ضدعفونی کننده جهت ضدعفونی کردن چشم
- باند مخصوص بانداژ زخم در ابعاد 5 و 10 سانتیمتری
- باند چسبدار جهت محافظت و نگهداری از بانداژ به صورت 5 سانتیمتری
- یک بسته پنبه به همراه گاز استریل، گوش پاک کن، پنبه و غیره
این تجربه است که کمک می کند در هر تجارتی موفق شوید، ما بدون هیچ چشم داشتی تجربه خود را در اختیار شما خواهیم گذاشت
گروه تولیدی پژوهشی نیازی
نظرات کاربران
2:27:55 AM