0

راهنمای مصرف دارو ها در سگ:نحوه مصرف قطره ها

در صورت وجود هر نوع بیماری، دکتر دامپزشک بنا بر تشخیص خود، داروهایی را برای بهبود وضعیت حیوان تجویز خواهد کرد. تجویز این داروها ممکن است در جهت تقویت سیستم ایمنی بدن حیوان برای مقابله با بیماری بوده و یا برای مهار و سرکوب عامل بیماری باشد. توصیه برای مصرف دارو به هر دلیل که باشد، باید طبق دستور دکتر و در زمان­های توصیه شده مصرف شود تا اثر درمانی مورد نظر را به شكل رضایت بخشی داشته باشد. ذر ادامه این پست نحوه مصرف قطره در سگ را بررسی می کنیم با ما همراه باشید.

مصرف داروها

در صورت وجود هر نوع بیماری، دکتر دامپزشک بنا بر تشخیص خود، داروهایی را برای بهبود وضعیت حیوان تجویز خواهد کرد. تجویز این داروها ممکن است در جهت تقویت سیستم ایمنی بدن حیوان برای مقابله با بیماری بوده و یا برای مهار و سرکوب عامل بیماری باشد. توصیه برای مصرف دارو به هر دلیل که باشد، باید طبق دستور دکتر و در زمان­های توصیه شده مصرف شود تا اثر درمانی مورد نظر را به شكل رضایت بخشی داشته باشد. طیف داروهای آنتی بیوتیکی، از نظر مصرف در زمان های توصیه شده از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و مصرف خودسرانه یا بدون برنامه آنها، نه تنها ممکن است در بهبود بیماری مؤثر نباشد، بلکه می تواند روند درمان را نیز مختل کرده و حیوان را در وضعیت بدتری قرار دهد. داروهای دیگر نیز با توجه به ساختار مولکولی آنها و تأثیری که بر دستگاهای مختلف بدن می گذارند، از اهمیت متفاوتی در رعایت زمان دقیق مصرف برخوردار هستند. بعضی از این داروها حتما باید توسط دکتر دامپزشک و در کلینیک دامپزشکی برای حيوان مصرف شوند و مصرف برخی دیگر از آنها بر عهده خود شما بوده، نوع دارو و طریقه مصرف آن بوسیله نسخه درمانی به شما ابلاغ خواهد شد. تهیه برخی از این داروها به دلیل مشابهت آنها با داروهای انسانی، از داروخانه های انسانی امکان پذیر است و برخی دیگر باید از داروخانه های دامپزشکی تهیه شده و یا توسط کلینیک دامپزشکی در اختیار شما قرار می گیرد.

نحوه مصرف قطره در سگ

قطره ها
قطه ها نوع دیگری از اشکال دارویی هستند که بیشتر جهت استفاده در چشم و گوش تجویز می شوند. البته انواع خوراکی آن نیز وجود دارد که کاربرد زیادی در دامپزشکی ندارد. انواع التهاب، عفونت و سایر مشکلات چشمی، عفونت های گوش میانی و داخلی، التهاب پرده گوش و همچنین شستشوی سطح چشم و داخل مجرای گوش از جمله موارد شایع استفاده از داروهای قطره ای است. برخی از قطره ها مختص چشم یا گوش بوده و برخی دیگر را در هر دو عضو می توان بکار برد. برای مصرف این داروها احتمالاً به کمک شخص دیگری نیاز خواهید داشت. جهت استفاده از قطره های چشمی، طبق تجویز دکتر دامپزشک، ابتدا حیوان را کاملاً مقید کنید. این کار می تواند توسط فرد کمک کننده انجام شود. سپس با انگشتان دست، پلک پایین چشم را بسمت بیرون بکشید بطوری که حفرهای بین پلک پایین و سطح چشم ایجاد شود. سپس قطره را به تعدادی که تجویز شده درون این حفره بچکانید و چند لحظه پلک را در همان وضعیت نگه دارید. مراقب باشد در حین ریختن قطره، نوک بلند قوطی دارو با چشم تماس پیدا نکند یا به آن ضربه نزند. توجه به زمان دقیق مصرف قطره های چشمی طبق دستور دکتر و نحوه مصرف آنها از اهمیت خاصی برخوردار است. اگر قرار است چند قطره چشمی را با هم مصرف کنید، حتماً به توصیه دکتر مینی بر ترتیب استفاده از داروها توجه داشته باشید تا نتیجه رضایت بخشی از درمان حاصل شود.
در مورد قطره¬های داخل گوش نیز به کمک فردی حیوان خود را کاملاً مقید کنید. سپس نوک بلند قوطی حاوی دارو را کاملاً داخل گوش فرو کرده و به مقدار تجویز شده از دارو را داخل گوش بچکانید. پس از این کار قسمت میانی گوش را از خارج یعنی از ناحيه قاعده جانبی گوش ماساژ دهید تا دارو با سطح داخلی تماس پیدا کند. در صورت تجویز قطره گوش، بهتر است ابتدا داخل گوش حیوان خود را تمیز کرده و موهای اضافی آنرا خارج کنید تا از تماس دارو با ناحيه ممانعت بعمل نیاید. توجه داشته باشید که قطره های چشم و گوش استریل هستند و باید از تماس سر آنها با چیزهای آلوده خودداری کنید.


 

این تجربه است که کمک می کند در هر تجارتی موفق شوید، ما بدون هیچ چشم داشتی تجربه خود را در اختیار شما خواهیم گذاشت
گروه تولیدی پژوهشی نیازی

 

امتیاز شما به مقاله
[: 0 امتیاز از مجموع: 0]
برچسب‌ها:,

نظرات کاربران

2:27:55 AM

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بررسی تخصصی بوقلمون

به کانال تلگرامی ما بپیوندید

جوین خروج