0

رفتار شناسی شاه طوطی و درمان مشکلات رفتاری

رفتار شناسی شاه طوطی

به دو دلیل طوطی ها گاز می­گیرند؛ اول اینکه از چیزی می ترسند یا کلا ترسو هستند، دوم اینکه بسیار جسور و پرخاشگر هستند. در دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ دستی کردن طوطی ها بشدت سخت و ناممکن بود چرا که این طوطی ها و اجدادشان بویی از محبت انسانها نیزده بودند. در اینجا به تفاوت این دو می پردازیم. و نیز بر آنیم تا به صاحبان طوطی های وحشی خشن و پرخاشگر کمک کنیم تا از گاز گرفتن در امان باشند. درادامه رفتار شناسی شاه طوطی ، درمان مشکلات رفتاری و گاز گرفتن شاه طوطی آنهارابررسی میکنیم.

گاز گرفتن شاه طوطی

نکته مهم اینجاست که هرچه طوطی بیشتر خود را تیمار کند یا به عبارت دیگر هرچه بیشتر خود را بجورد، بیشتر پرخاشگر است و بیشتر از دست زدن به بدنش متنفر است. و جالب است که اینگونه طوطیان پرهای زیباتری نیز دارند چراکه اجازه نمی­دهند زیاد به آنها دست بزنیم. بلاخص طوطی های آمازونی.

۱. طوطی ترسو: که از سر ترس گاز می گیرد معمولاً تا سه ماهگی اصلا این رفتار خود را بروز نمی دهند. اما به ناگاه ترسشان از انسان آغاز شده و تا مدت طولانی که جذب محبت انسان برایشان شرطی نشود، دستی نخواهند شد. پس به مراتب محبت شما باید برایش به شکل عادت در بیاید تا روند اهلی شدن را سپری کرده یا در اصطلاح رفتارشناسی پرندگان نقش پذیر شود.

۲. طوطی سمج و پرخاشگر: نوع دوم کاملاً در تقابل با نوع اول است طوطی نترس که کوچکترین ترسی از شما ندارد به اصطلاح در خانه رئیس شماست.

البته نوعی از این دسته طوطیان هستند که با همه این رفتار را دارند به جز صاحبشان. گاهی اوقات ناشی از قلمرو طلبی طوطی می شود و به هر کسی که به قلمرواش نزدیک شود حمله می کند معمولاً از دورانی این پرخاشگری آغاز می شود که طوطی ها از نظر جنسی بالغ شوند و نیاز مبرمی به جفت پیدا کنند (۶ سالگی به بعد). این مشکل طوطی های ماکائو و آمازون بیشتر است تا کاکاتو و كاسكو. جالب این است که در زندگی اجتماعی و دسته جمعی طوطیان همیشه یکی از آنها رئیس و گردن کلفتشان است و گاهی همین طوطی گردن کلفت اسیر صیادان به خانه شما می آید و دوست دارد همچنان رئیس شما هم باقی بماند، کوچکترین مخالفت شما با هر کارش برایتان بسیار دردناک خواهد بود.

 درمان این مشکل

داوطلبان روی هر کدام از اعضای خانواده شما فکر متفاوتی می کنند و در ذهنشان از شما استنباط خاصی دارند که مخصوص خود شماست. هر شخص باید به مرور به آنها نزدیک شده و سعی کند بهترین تصویر ممکن را در قلب طوطی بسازد.

باید دقت کنید رفتار شماست که باعث گاز گرفتن می شود. یک روش بسیار جالب وجود دارد آن هم استفاده از چوب کباب شیشلیک است که به هر دلیلی مثلا غذا دادن یا سر خاراندن یا به نوک دست زدن ابتدا از این چوب استفاده کرده و به مرور طولش را کوتاه تر کنید تا به دستتان برسد. همیشه هر زمان خواستید دوران اهلی کردن را سپری کنید و یا به بیان ساده تر بهش دست بزنید ساعات غروب این کار را انجام دهید و حتماً نور اتاق زرد رنگ باشد.

چرا که هاله رنگ ساطع شده از بدنتان ترسش را کمتر می کند. کلاً سعی کنید رنگ لامپ محل قفسش کاملاً زرد رنگ باشد. اشیای مشکی یا چرمی را هرگز به وی نزدیک نکنید، خصوصاً دستکش که یاد روزی می افتد که شکار شده و احتمال وحشی شدن او بسیار زیاد است. طوطی­ها در فصل بهار نباید زیاد در معرض آفتاب قرار بگیرند، چرا که باعث می شود بدنشان از نظر جنسی فعال شود و تمام این مشکلات روحی را سر شما خالی کنند و نکته آخر اینکه هرگز به هیچ کاری اجبارش نکنید بگذارید خودش همه چیز را انتخاب کند و سعی کنید هر زمان که خواستید کاری انجام دهد با جایزه گولش بزنید.


این تجربه است که کمک می کند در هر تجارتی موفق شوید، ما بدون هیچ چشم داشتی تجربه خود را در اختیار شما خواهیم گذاشت
گروه تولیدی پژوهشی نیازی

امتیاز شما به مقاله
[: 0 امتیاز از مجموع: 0]
برچسب‌ها:, ,

نظرات کاربران

2:27:55 AM

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بررسی تخصصی بوقلمون

به کانال تلگرامی ما بپیوندید

جوین خروج