1

هر آنچه که در مورد به دام انداختن سهره باید بدانید

از مهمترین روش های به دام انداختن سهره می توان به دام انداختن سهره به وسیله تور و با استفاده تله در قفس  اشاره کرد.بهترین موقع برای گرفتن سهره های وحشی اول آذر ماه تا آخر اسفند ماه است مخصوصاً زمانی که برف روی زمین نشسته است و سهره­ ها گرسنه مانده اند. در این زمان سهره های مهاجر زیاد هستند و در اصطلاح به آنها سهره پاییزه می گویند. به ندرت سهره های خوبی در آنها دیده می شود و به راحتی در تور به دام می­افتند. ولی در فصل بهار که وقت تخم گذاری آنهاست شکار سهره کار درستی نیست چون در این زمان همه ی سهره ­ها تخم یا جوجه دارند و باید تا اول فصل تابستان صبر کنیم تا جوجه ها بزرگ شوند و آماده شکار شوند. در پست قبلی انواع نژادهای سهره مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه روش های به دام انداختن سهره و فصل های مناسب برای به دام انداختن سهره می پردازیم.

دام انداختن سهره

به وسیله تور

در این روش پای یک سهره رام شده را می بندند و داخل تور قرار می دهند. دانه یا خار نظیر کاپشه، کتان، شاه دانه به داخل تور می پاشند. یک سهره نر رام شده که خوب آواز بخواند بالای تور قرار می دهند تا با آواز خواندن خود سهره های دیگر را به داخل تور آورد، سهره­ های دیگر با دیدن دانه ها یا خار به داخل تور می ­آیند و به دام می افتند. بعد از گرفته شدن باید داخل یک محفظه چوبی که روی آن تور کشیده شده قرار داده شوند و دانه هایی نظیر هفت تخم، کاپشه، کتان، و کم کم شاه دانه خیس شده به دان سهره ها اضافه کرد و یک سهره رام بين سهره های وحشی انداخته تا دان خوردن را از این سهره یاد بگیرند. اگر از همان ابتدا به سهره وحشی شاه دانه دهیم حتماً خواهد مرد چون شاه دانه بسیار قوی است و سهره را خواهد کشت.

وقتی بعد از چند هفته که سهره ها شاه دانه خور شدند و مشکلی برای آنها پیش نیامد می توان آنها را در قفس های کوچک جدا گانه انداخت. اگر سهره وحشی به هیچ عنوان دان نخورد از تیغ­های داخل بیابان برای تغذیه سهره استفاده کنید. و اگر هنوز با این روش هم موفق نشدید از دانه آفتابگردان استفاده کنید بطوری که دهان سهره را باز کرده و مغز تخمه را در دهان سهره بریزید. و اگر این روش هم جواب نداد آن سهره مطمئناً خواهد مرد و بهتر است پرنده را به طبیعت باز گردانید.

هر آنچه که در مورد به دام انداختن سهره باید بدانید1

به وسیله تله قفس

این روش مشکل است و به ندرت می توان با آن سهره شکار کرد و سهره های وحشی در این روش کمتر به دام می افتند و بیشتر برای سهره هایی که قبلاً در قفس بوده اند و بعد فرار کرده اند کاربرد دارد. بیشتر این روش در شهرها کاربرد دارد و در بیابان شکار با این روش مشکل است و همه سهره ها را که می خواهید با تور بگیرید فراری می دهد.

فصل های مناسب برای گرفتن سهره های وحشی

زمان گرفتن جوجه سهره ها هم از اول فصل تابستان شروع می شود و برای شکار آنها باید صبح زود قبل از طلوع آفتاب تور انداخته شود و یک سهره رام شده که خوب آواز می خواند بالای تور قرار گیرد. پای یک یا دو سهره رام شده را داخل تور می بندند تا جوجه سهره را به داخل تور آورد اگر جوجه ها تا ساعت ۹ صبح شکار نشوند دیگر به سختی قابل شکار هستند.

در فصل تابستان باید تور حتما کنار آب باشد یا اگر آب در نزدیکی تور نیست حتماً باید آب در داخل تور قرار داده شود. لازم به ذکر است که گرفتن جوجه سهره خیلی سخت تر از گرفتن سهره پاییزه است بدلیل اینکه در فصل تابستان غذای بیشتری برای سهره ها در طبیعت وجود دارد و همین باعث می­شود که به آسانی داخل تور نیایند.


این تجربه است که کمک می کند در هر تجارتی موفق شوید، ما بدون هیچ چشم داشتی تجربه خود را در اختیار شما خواهیم گذاشت
گروه تولیدی پژوهشی نیازی
امتیاز شما به مقاله
[: 24 امتیاز از مجموع: 3.5]
برچسب‌ها:

نظرات کاربران

2:27:55 AM

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. Mehdi sotoudeh گفت:

    سهره خوب از کجا تهیه کنیم

بررسی تخصصی بوقلمون

به کانال تلگرامی ما بپیوندید

جوین خروج