در مقالات قبلی ویتامین ها ، مواد معدنی و آب را در جیره غذایی زنبور عسل بررسی و اهمیت هر کدام را ذکر کردیم دراین پست می خواهیم اهمیت و تأثیر چربیها در جیره غذایی زنبور عسل را بیان کنیم.
تأثیر چربیها در جیره غذایی زنبور عسل
درباره چربیها و احتیاجات زنبور عسل به آنها اطلاعات زیادی در دسترس نیست. به طور معمول، به نظر میرسد چربیها بیشتر ذخیره شده و در موقع گرسنگی و کمبود مواد غذایی تدریجاً به مصرف رشد و ت کامل بدن میرسند. به علاوه اسیدهای چرب، مواد لازم فسفولیپید هستند که نقش مهمی در ساختمان و عمل دیواره سلولی دارند. (Svoboda et al , 1980, Dadd, 1973).
Gontarski در سال 1954 نشان داد که زنبورهای جوانی که فقط از محلول شکر استفاده میکنند اجسام چربی بدنشان کاملاً رشد کرده است. زنبورهای جوان یک روزه به طور متوسط دارای 9/10% چربی در شکم و 5% چربی در سر دارند. اما پس از تغذیه از محلول آب شکر 50% میزان چربی شکم 4/42% و میزان چربی سر 2/9% خواهد شد.
مواد قندی برای ساختن موم در زنبور عسل ضروری است. Horstman در سال 1965 با محاسبات تئوری اظهار داشت که برای تولید یک گرم موم، زنبور عسل باید بین 8/2 تا 8 گرم ساکاروز مصرف نماید. اگر چه مکانیسم دقیق ترشح موم در زنبور عسل مشخص نیست ولی Piek در سال 1864 بر اساس تغذیه زنبوران عسل از مواد رادیو اکتیو، اظهار میدارد مواد چربی که توسط Oenocytes و سلولهای چربی به وجود میآید به داخل غدد مولد موم راه یافته و ترشح موم را امکانپذیر مینماید.
این تجربه است که کمک می کند در هر تجارتی موفق شوید، ما بدون هیچ چشم داشتی تجربه خود را در اختیار شما خواهیم گذاشت
گروه تولیدی پژوهشی نیازی
نظرات کاربران
2:27:55 AM