عدم استفاده از خوراک های حاوی نگهدارنده مصنوعی یکی از محدودیتهای استفاده موادخوراکی در جیره های ارگانیک میباشد که در بخش بعدی همین پست ادامه مطالب را برای شما عزیزان بازگو کرده ایم.
محدودیتهای استفاده موادخوراکی در جیره های ارگانیک:
- عدم استفاده از غلات تغییر یافته ژنتیکی و فرآورده های جنبی آنها.
- عدم استفاده از داروهای مشوق رشد، آنتی بیوتیک ، هورمون و دارو
- استفاده نکردن از خوراکهای حاوی پسماندهای کشتارگاهی و فرآورده های جانبی با منشاء حیوانی به جزء فرآورده های لبنی و پودر ماهی.
- عدم استفاده از فرآورده های جانبی غلات تولید شده (از محصولات ارگانیک گواهی شده استفاده گردد و دیگر منابع این گونه مواد و فرآورده های جانبی).
- عدم استفاده از خوراک های استخراج شده به روش های شیمیایی و یا مواد ممنوعه عصاره گیری و یا روغن گیری شده (همچون کنجاله سویای استخراج شده توسط حلال)
- عدم بکارگیری و استفاده از اسیدهای آمینه چه به صورت مصنوعی و چه ناشی از منابع تخمیری
- عدم استفاده از خوراک هایی که اشعه داده شده.
- عدم استفاده از مواد و عوامل رنگ دهنده های مصنوعی
- در برخی از کشورها ، از این نظر استثنائاتی وجود دارد.
استانداردهای محصولات ارگانیک
استانداردهای مزرعه داری و تولیدات ارگانیک بر پایه اصل بهبود و بهره وری از چرخه های بیولوژیکی خاک، محصولات زراعی و دام ها بنا شده است. بر این اساس تولیدات دامی ارگانیک باید قادر به بهبود منابع طبیعی سیستم مزرعه از جمله کیفیت آب و خاک باشد. تولید کنندگان باید مرغ ها را در شرایطی نگه دارند و ضایعات آنها را به گونه ای مدیریت کنند که شرایط زندگی طبیعی و غریزی آنها (و نیز انواع دام ها) را تأمین کرده و همزمان از طریق مصرف دورریز مواد مغذی، عناصر فلزی سنگین و ارگانیسم های بیماری زا، موجب آلودگی خاک و آب نشده و بازگشت مواد مغذی را تسهیل نمایند. تولید طیور ارگانیک با تولید ارگانیک سایر دام ها متفاوت بوده چنان که لازم نیست گله مادري آنها لزوما در شرایط ارگانیک نگهداری شده باشند. غذای مورد استفاده دام (مرتع و علوفه) در شرایط ارگانیک تولید شده و تیمارهای بهداشتی و سلامتی این فرآورده ها باید در محدوده عملیات ارگانیک قرار داشته باشد.
نظرات کاربران
2:27:55 AM